Pretraga
Pretraga po mjestu, tipu ili pojmu...
parking??tv??wireless??bazen??restoran??sauna??fitness??bar??klima??telefon??sef??roomservice??sport??konferencija

Hotel Fortuna je službeno kategorizovan od strane Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske kao hotel sa četiri zvjezdice. Osim toga hotel posjeduje i CD Diplomatique licencu.
Nalazi se u sklopu wellness centra Fortuna, i garantuje udoban i nezaboravan smještaj. Na raspolaganju je deset savremeno i luksuzno opremljenih smještajnih jedinica. Svi smještajni prostori su klimatizovani, opremljeni mini-barom, telefonom, LCD plazma TV (uz upotrebu kablovskih TV kanala), ADSL internet pristupom, sefom, a osigurani su alarmnim uređajima, SOS alarmom, protivpožarnim vratima i zavjesama. Kupatila u luksuznijim smještajnim jedinicama su opremljena jacuzzi kadama, dok su ostala opremljena tuš kabinama sa hidromasažnim stubovima.
U toku je dogradnja još sedam soba u sklopu hotela čime će ukupni smještajni kapacitet biti 43 ležaja u 17 luksuzno uređenih soba. Hotel raspolaže panoramskim liftom za goste hotela.
U cijenu hotelskog smještaja je uključena i usluga korištenja wellness centra (zatvoreni bazen, sauna i fitness).

Bez obzira da li ste u Banja Luci zbog posla, zadovoljstva ili na proputovanju, bez obzira da li ostajete više dana ili samo jednu noć, Hotel Fortuna učiniće Vaš boravak u Banja Luci ugodnijim i opuštenijim.

Neka Vaš izbor bude naše zajedničko zadovoljstvo...

Rezervacija

Facebook
Twitter