Pretraga
Pretraga po mjestu, tipu ili pojmu...
parking??tv??wireless??bazen??restoran??sauna??fitness??bar??klima??telefon??roomservice??sport??konferencija

          Novoizgradjeni  hotel  Lavina koji se nalazi na Jahorini,  jednoj od najljepsih planina jugoistočne evrope, pozicionirane na svega 28 kilometara udaljenosti od aerodrma i glavnog grada Bosne i Hercegovine – Sarajeva.  Sa nadmorskom  visini od 1650 metara predstavlja  idealnu  pozicija za sve ljubitelje zimskih sportova gdje se sa dvije strane hotela prolaze skijaske staze (Ogorijelica i Praca).

         Hotel je prvenstveno orijentisan da gostima pruzi sto vise zabave i dobrog provoda sa izuzetno dobrom i kvalitetnom kuhinjom koja se moze pohvaliti širokom lepezom vrhunskih svetskih specijaliteta za cije spremanje su angazovani vrhunski kuvari.  

         Hotel raspolaže sa 23 apartmana i 22 sobe koji su opremljeni najsavremenijom tehnologijom gdje je gostu na raspolaganju internet, TV, sef, mogucnost regulacije temperature, mini bar kao i prijatno osoblje koje se na sve zahtijeve gosta trudi da odgovori i  ugodi gostu u sto kracem vremenu i na sto prijatniji nacin.  Svi apartmani i sobe imaju pogled na skijasku stazu.

 

Od ostalih hotelskih sadrzaja izdvajamo sledece:

     Restoran – bar sa bastom koja je pozicionirana uz samu stazu,  prijatnom domacinskom atmosverom,  velikim izborom hrane i pica, velikim brojem kvalitetnih vina sa ovih prostora ali i iz cijelog svijeta.

     Wellness centrom koji raspolaze sa finskom saunom, parnim kupatilom, jakuzzi kadom i bazenom. Takodje u ponudi wellnessa je i veliki broj masaža kao i tretmana tijela i lica za koje su zaduzeni  iskusni terapeuti .

     Ski rental koji raspolaze sa sportskom opermom svjetski poznatih proizvodjaca u cijem sklopu radi i Ski skola sa skolovanim ski instruktorima za sve one koji ne znaju da skijaju ili su malo slabiji skijasi.

     Tu je svakako i prijatan hotelski lobi u kome mozete da se odmorite i po zelji opijete neki topao napitak posle uspijesnog skijaskog dana.

     Hotel lavina se takodje posvecuje i kongresnom turismu gdje je na raspolaganju i konferenciska sala idealna za razne seminare, okrugle stolove, prezentacije.

Rezervacija

Hotel Lavina - Jahorina

Olimpijska 44, 71423 Jahorina
Jahorina, BiH
Telefon:+387 66 010 723
Recepcija:+387 57 272 310
Email:reservations@lavina.ba
Web:www.hotel-lavina.com

Facebook
Twitter