Pretraga
Pretraga po mjestu, tipu ili pojmu...
parking??tv??wireless??restoran??bar??klima??telefon??roomservice??sport

U jednom od najsuncanijih dijelova Jahorine, nalazi se novoizgradeni hotel Nebojša, na nadmorskoj visini od 1600m.
Odmah uz Hotel Nebojsa nalazi se i privatni ski lift, naravo prvenstveno namjenjen gostima hotela uz nadoknadu (10 KM/dan).
Direktno ispred hotela se nalazi parking. 

Hotel raspolaze sa 26 komfornih dvokrevetnih, trokrevetnih i cetverokrevetnih soba i 4 moderno opremljena apartmana. Sve sobe imaju kupatilo, WC, mini bar, televizor i telefon.
U veoma ugodnom ambijentu restorana koji raspolaze sa 80 mjesta, moci cete da uzivate u specjalitetima domace kuhinje. Restoran i konferencijski salon(80 mjesta) takode su podesni za odrzavanje promocija, seminara, raznih prezentacija i poslovnih sastanaka. Vrhunski majstori kulinarstva su tu da zadovolje i najvece gurmane, a ljubazno osoblje hotela ce se pobrinuti da vas boravak u njemu ostane u trajnom sjecanju. 
Kao dio vansezonske ponude u sastavu u suterenu hotela nalazi se atraktivan disko bar, ukupnog kapaciteta 450 osoba, od cega 200 mjesta za sjedenje. Napominjemo da je disco bar zatvoren tokom zimskih mjeseci kako bi gosti mogli da imaju potpuni mir i odmor u hotelu
Iznad disko bara staklena zimska basta pruza velicanstven pogled na ski stazu koji oduzima dah. Zaista praznik za oci i dusu.
Hotel nudi salon za masazu, ski rental, ski servis usluge, kao i usluge ski skole na koji gosti VIP Jahorina imaju vec poznate popuste. 

 

 

Rezervacija

Facebook
Twitter