Pretraga
Pretraga po mjestu, tipu ili pojmu...
parking??tv??wireless??bazen??restoran??sauna??fitness??bar??klima??telefon??sef??roomservice??sport??konferencija

Hotel Termag Jahorina je moderan hotel sa 4 zvjezdice te sa bogatom ponudom rezličitih sadržaja u toku cijele godine. Nalazi se u centru Olimpijskog ski centra Jahorina, uz samu stazu i žičare, na 1550m nadmorske visine. Raspolaže sa 18 komfornih soba i 13 moderno opremljenih apartmana, sa mini barom, satelitskom televizijom, direktnom telefonskom linijom i internet mrežom. Hotel je kompletno klimatizovan. Za svaku sobu je obezbijeđeno parking mjesto u podzemnoj garaži. U hotelskom sadržaju je restoran sa 120 mjesta, koji nudi specijalitete domaće i međunarodne kuhinje, kao i veliki izbor vina. Tokom svog boravka, možete posjetiti Kamin salu i etno-restoran KOLIBA, dok se Vaše djeca igraju u igraonici pod nadzorom profesionalnog osoblja.
U sportsko-rekreacionom dijelu se nalaze zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, đakuzi, fitnes klub, solarijum i masaža. Hotel nudi i usluge iznajmljivanja i prodaje ski opreme, ski servisa i ski škole. 
U neposrednoj blizini Hotela, a pored same ski staze se nalazi restoran Koliba, gdje se može dobro i brzo ručati, a u večernjim satma i odlično zabavljati.
Amir Vuk, sarajevski arhitekta koji je projektovao ovaj Hotel, dobitnik je najviših priznanja i nagrada za unutrašnjost Hotela. Jedan od najpoznatijih arhitekta na ovim prostorima se odlučio za staro, isprano drvo kao oblogu, te brijest i zajedno sa majstorima stolarima iz Tešnja udahnuo dušu Hotelu Termag. 
Upotrebom materijala u skladu sa prirodnim okruženjem Jahorine, postigao je toplu i uglednu atmosferu u cijelom objektu. Tradicionalna ljubaznost, gostoprimljivost i vrhunski profesionalizam, prirodno su okruženje u svakom kutku Hotela. Naš cilj je, iznad svega, da gostu obezbijedimo udobnost, domaćinski ambijent i toplu atmosferu!

Rezervacija

Hotel Termag - Jahorina

Hotel Termag Jahorina
Poljice bb, Bosna i Hercegovina
Telefoni: +387 57 270 422, +387 57 272 100
Faks: +387 57 270 423, +387 57 272 072
E-mail: termag@teol.net

Facebook
Twitter