Pretraga
Pretraga po mjestu, tipu ili pojmu...

Poslujte u okviru našeg kongresnog centra! Na raspolaganju su vam saloni opremljeni prema evropskim standardima sa posebnom pažnjom na akustici, pratećoj opremi, klimatizaciji i rasporedu salona.

DUNAV
Velika savremena kongresna dvorana sa 350-400 mjesta. Pogodna je za koncerte, zasjedanja, manifestacije i kulturno-umjetničke događaje, a ima opremu za simultano prevođenje, multimedijalne prezentacije, audio snimanje i ozvučenje. Ton i slika iz ove dvorane mogu se prenositi po svim našim hotelima, odnosno pratiti u ostalim dvoranama i hotelskim sobama.

VIP

Ekskluzivno uređen salon kapaciteta do 100 mjesta. Pogodan je za svečane prijeme i konferencije, a ima izlaz na terasu sa pogledom.

SAVA
Veliki kongresni salon kapaciteta do 120 mjesta i kabinom za simultano prevođenje kao i audio snimanje. Može se pregraditi na dva jednako ozvučena dijela te je pogodan za radne sastanke čiji uvodni dio slušaju svi prisutni, dok se daljnji rad odvija u grupama.

BOSNA
Prostrani salon kapaciteta do 80 mjesta. Ima izlaz na terasu sa pogledom koja može služiti za odmor u pauzama, a spojen je sa salonom Usora te zbog jednostavne komunikacije daje mogućnost za rad većih ili dvije odvojene grupe.

USORA
Salon kapaciteta do 35 mjesta. Spojen je sa salonom BOSNA i VIP te daje mogućnost za rad većih grupa zbog lake komunikacije.

RAKOVAC
Salon kapaciteta do 20 mjesta. Pogodan je za manje sastanke i rad manjih grupa.

Rezervacija

Facebook
Twitter