Portal bhtour.ba nastao je 2012. godine poslije više od dvije godine planiranja i razvoja. Cilj portala je da Bosnu i Hercegovinu i prateću turističku ponudu promoviše i približi što većem broju ljudi u zemlji i inostranstvu. Turistička ponuda je prezentovana kroz deset destinacija u okviru kojih je predstavljena cjelokupna turistička ponuda :

Veoma jednostavnom pretragom mape korisniku portala  je omogućeno lakše snalaženje u bilo kom dijelu države obzirom da su svi sadržaji na sajtu koordinatama tačno ucrtani na mapi. Korisnik  u par koraka može da se informiše o najatraktivnijim lokacijama u neposrednoj blizini destinacije koju želi da posjeti.

Kalendar dešavanja služi svim korisnicima portala za informisanje o aktuelnim kulturnim, zabavnim sportskim, turističkim događajima na nivou cijele države. Pretraga u Kalendaru dešavanja je brza, jednostavna i prilagodljiva. Nudi mogućnost filtriranja na određenu destinaciju, kategoriju ili datum. 

Sadržaji postavljeni na portal Bhtour.ba su namjenjeni svima koji žele da upoznaju, istraže i dožive BiH na pravi način.

Naš rad je osnažen partnerstvom sa domaćim, regionalnim i inostranim subjektima koji djeluju na polju turizma.

Otkrij BiH!

 

E-mail: redakcija@bhtour.ba

Facebook page: facebook.com/mojbhtour