Pravila korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela portala bhtour.ba i svih njegovih dijelova automatski prihvatate sva aktuelna pravila korištenja.
Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila te se smatra da su u svakom trenutku upoznati sa pravilima korištenja i da su ih razumjeli. 
Bhtour.ba zadržava pravo promjena navedenih uslova korištenja portala i drugih uslova poslovanja bez prethodne najave.

Zabrana korištenja u nedozvoljene svrhe

Firma „VISIA d.o.o“ je obezbjedila posjetiocima portala bhtour.ba korištenje njegovih sadržaja. Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste informacije sa portala, ali da ih ne smiju koristiti u druge svrhe, odnosno za dalju eksploataciju na portalima i drugim medijima, čime bi prekršili pravila korištenja.
Bhtour se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja saradnika, partnera i oglašivača i besplatnih sadržaja.
Sve sadržaje portala bhtour.ba koristite na vlastitu odgovornost i Bhtour se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Svi sadržaji na portalu bhtour.ba su prigodni za sve uzraste.

Autorska prava

bhtour.ba raspolaže autorskim pravima na sve vlastite sadržaje (tekstovi, vizuelni i audio materijali i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kog dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ako smatrate da je bhtour.ba povrijedio vaša autorska prava, slučaj će biti razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ukoliko se ustanovi istinitost žalbe.

Spoljni saradnici

bhtour.ba će štititi privatnost korisnika. bhtour.ba se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke korisnika, te da ih neće prodavati i distribuisati trećim licima bez dozvole korisnika.

Odricanje od odgovornosti

Bhtour.ba prenosi isključivo podatke dobijene od strane oglašivača te ne snosi nikakvu materijalnu ni krivičnu odgovornost ukoliko informacije ne odgovaraju stvarnoj situaciji