Pretraga
Pretraga po mjestu, tipu ili pojmu...

 

Zdravih Načina Života je priča uspješnih sportista i sportiskinja SBK Sportskog Saveza i Hotela Blanca Resort & Spa*****, odnosno rezultat dugogodišnje suradnje i podrške zdravog načina života, te discipline koja prati zdrav životni stil.

Većina nažalost nema vremena svakodnevno se posvetiti vlastitom tijelu, iako zakon prirode isto namece kao prijeko potrebno. Svakodnevni stres, obaveze, telefon, pušenje, loša ishrana, nesanica, utječu na Vaše tijelo i iscrpljuju ga, a posljedica su brojna oboljenja, slabljenje kostiju i mišića, dehidrirana koža i kosa, loši nokti i zubi, generalno Vaše zdravlje i izgled, te životni vijek.

Naučite reći STOP lošem načinu života i staviti sebe na prvo mjesto!
Naučite male, ali ispravne korake, koje život znače, i počmite se osjećati dobro!

Katkada nam se čini da se nikada nećemo vratiti u životnu formu, ili uspjeti odvojiti vremena za sebe, jer imamo iskrivljenu percepciju o poimanju potrebnoga. Vašem tijelu i duhu zapravo treba vrlo malo, i uz pomoć drugih,Vaše zadovoljstvo je na dohvat ruke!

Samo kratkotrajnim gašenjem mobitela na 4 sata/dnevno i fokusom na Vas i Vaše zdravlje i izgled, uz ostalo cjelokupnu asistenciju i programe, ne samo da ćete postići zdravstveni efekt, već ćete se i dobro odmoriti. 
Kompletnu ponudu hotela Blanca mozete pogledati OVDJE
 

Rezervacija

Facebook
Twitter