Pretraga
Pretraga po mjestu, tipu ili pojmu...

Wellness ponuda obuhvata Wellness oazu s tri vrste sauna ( Lakonium, Herbalna biosauna, parna sauna ) i sobom za odmor, Spa VIP oazu s Razul blatnom kupelji, stolom za mokri piling i hidromasažnom kadom, te Beauty dio s prostorijom za tretmane lica i tijela, masažnom sobom i prostorijom za pedikuru, manikuru i solarijum. U centru pružamo veliki izbor wellness i spa usluga ( 7 renomiranih svjetski poznatih kozmetičkih brendova + prirodni ljekoviti činitelji: heljda, morska so i alge, mango, brusnica, čokolada, kora divlje narandže, bambus, đumbir, masline… ), kao i sve kozmetičke usluge ( tretmani lica i tijela, anticelulitni tretmani, depilacija, spa manikir i pedikir, nadogradnja noktiju, njega vlasišta i frizerske usluge ).

Wellness & Spa centru pridružen je i prostoran Wellness kafe u kojem možete da provedete ugodne trenutke mira i opuštanja, uz miješana pića napravljena od svježeg voća i povrća, razne vrste čajeva i slično, te Wellness vrt , sa bazenom i džakuzijem, koji će vaš boravak u hotelu učiniti savršenim. U sklopu Wellness kafea smješten je i Alessandro Nail Bar s dva radna mjesta za pružanje usluga profesionalne nadogradnje i produžavanja prirodnih noktiju.

U našem wellness & spa centru očekuje vas bogat izbor wellness programa i sadržaja. Ukoliko želite pobjeći na par sati od svakodnevice i na jednom mjestu, u kratkom vremenskom periodu učiniti nešto za vaše zdravlje, ljepotu i zadovoljstvo, pripremili smo vam raznovrsne pakete. Sve usluge i pakete usluga možete poklanjati u vidu Kaldera poklon bonova vašim prijateljima, poslovnim partnerima, članovima vaše porodice.

 

Rezervacija

Wellness centar hotela Kaldera

 

Facebook
Twitter